• Investicijų į nekilnojamąjį turtą optimalaus portfelio parinkimas Europos šalių pavyzdžiu 

      Stankevičienė, Jelena (Verslo ir teisės aktualijos = Current issues of business and law / Vilniaus teisės ir verslo kolegija, 2008)
    • Klientų lojalumo programų vertinimas: teoriniai ir praktiniai aspektai 

      Vilkaitė-Vaitonė, Neringa (Verslo ir teisės aktualijos = Current issues of business and law / Vilniaus teisės ir verslo kolegija, 2008)
      Straipsnyje nagrinėjami klientų lojalumo programų vertinimo teoriniai ir praktiniai aspektai. Atlikta klientų lojalumo programų efektyvumo vertinimo teorinių būdų ir metodų analizė leido suformuluoti klientų lojalumo ...
    • Komandinio darbo specifika inovacijų sferoje 

      Zabielavičienė, Irena (Verslo ir teisės aktualijos = Current issues of business and law / Vilniaus teisės ir verslo kolegija, 2009)
      Straipsnyje nagrinėjama inovacijų komandos formavimo specifika, atsižvelgiant į tai, kad veikla inovacijų sferoje reikalauja didelio komandos kūrybinio potencionalo. Pateikiami metodiniai darbuotojų vertinimo siūlymai, ...
    • Management of the research and technical potential of a higher school: theoretical aspects of improvement 

      Peleckis, Kęstutis (Verslo ir teisės aktualijos = Current issues of business and law / Vilniaus teisės ir verslo kolegija, 2008)
      Būtinumą nagrinėti aukštosios mokyklos mokslinio-techninio potencialo dinamiką lemia visų pirma tai, kad įvertinus tik kiekybinius ir kokybinius potencialo parametrus tam tikru laiko momentu, t. y. statikoje, dar negalima ...
    • Modeling of a new service concept development process 

      Drejeris, Rolandas; Zinkevičiūtė, Virgilija (Verslo ir teisės aktualijos = Current issues of business and law / Vilniaus teisės ir verslo kolegija, 2009)
    • Žmogiškųjų išteklių vadybos modeliai kuriantis žinių ekonomikai 

      Lobanova, Liudmila (Verslo ir teisės aktualijos = Current issues of business and law / Vilniaus teisės ir verslo kolegija, 2008)
      Besikuriančioje žinių ekonomikoje ir žinių visuomenėje kaip naujoje socialinėje ekonominėje erdvėje keičiasi požiūris į ją sudarančių aktyvių sistemų (tokių, kaip verslo struktūros ir viešosios įstaigos) misiją ir tikslus ...