Rodyti trumpą aprašą

dc.contributor.authorVaišnoraitė, Indrė
dc.date.accessioned2023-09-18T08:53:14Z
dc.date.available2023-09-18T08:53:14Z
dc.date.issued2013
dc.identifier.urihttps://etalpykla.vilniustech.lt/handle/123456789/108277
dc.description.abstractBaigiamojo magistro darbo „Komandinio darbo tobulinimas pramonės įmonėse” tikslas – išanalizuoti teorinę mokslinę literatūrą, atlikti empirinį maisto pramonės įmonių grupės komandinio darbo organizavimo tyrimą. Nustatyti galimas tobulinimo galimybes bei pateikti komandinio darbo tobulinimo modelį. Baigiamajame darbe pateikiami susisteminti duomenys apie komandinio darbo teorinius aspektus, šių aspektų pritaikymą maisto pramonės pavyzdžiu. Darbe yra mokslinės literatūros apžvalga, kuri apima komandinio darbo charakteristikas, Lietuvos maisto pramonės sektorių. Pateikti atlikto tyrimo, maisto pramonės įmonių sistemos komandinio darbo organizavimo, rezultatai. Išnagrinėta ir aprašyta tyrimo metodika, tyrimo duomenų analizė, išskirti įmonių sistemos komandinio darbo privalumai, veiksniai, kurie turi įtakos komandiniam darbui ir skatinimo priemonės. Sukurtas ir pateiktas komandinio darbo tobulinimo modelis. Magistro darbe taikomi tyrimo metodai – teorinė analizė ir jos apibendrinimas, statistinių duomenų analizė, lyginamoji analizė, empirinė analizė ( apklausa anketavimo būdu). Darbo apimtis – 83 p. teksto be priedų, 45 iliustr., 6 lent., 48 bibliografiniai šaltiniai. Atskirai pridedami darbo priedai.lit
dc.description.abstractFinal master work \"Improvement of teamwork industry's goal - a theoretical analysis of scientific literature and empirical food group teamwork organization investigation. Identify potential areas for improvement and to provide teamwork improvement model. The final paper presents systematic data on the theoretical aspects of teamwork, these aspects of the adaptation of the food industry as an example. The paper is a literature review that includes teamwork characteristics of the Lithuanian food industry. The study, the food industry system of teamwork organization results. Analyzed and described mrtodika research, data analysis, developing enterprise systems teamwork, the factors that have an impact on teamwork and incentives. Designed and presented teamwork improvement model. Master's thesis applied methods - theoretical analysis and summary, statistical analysis, comparative analysis, and empirical analysis (survey questionnaires). Pages - 83 p. text, 45 pictures., 6 tables., 48 references. Appendixes.eng
dc.formatPDF
dc.format.extent87 p.
dc.format.mediumtekstas / txt
dc.language.isolit
dc.rightsLaisvai prieinamas internete
dc.source.urihttps://talpykla.elaba.lt/elaba-fedora/objects/elaba:2102383/datastreams/MAIN/content
dc.source.urihttps://talpykla.elaba.lt/elaba-fedora/objects/elaba:2102383/datastreams/ATTACHMENT_2102387/content
dc.titleKomandinio darbo tobulinimas pramonės įmonėse
dc.title.alternativeDevelopment of Teamwork at Industrial Enterprises
dc.typeMagistro darbas / Master thesis
dc.type.pubtypeETD_MGR - Magistro darbas / Master thesis
dc.contributor.institutionVilniaus Gedimino technikos universitetas
dc.subject.researchfieldS 003 - Vadyba / Management
dc.subject.ltKomandinis darbas
dc.subject.ltmodelis
dc.subject.ltmaisto pramonė
dc.subject.ltviešasis maitinimas
dc.subject.lttobulinimas
dc.subject.enTeam work
dc.subject.enpattern
dc.subject.enfood industry
dc.subject.encatering
dc.subject.enimprovement
dc.publisher.nameLithuanian Academic Libraries Network (LABT)
dc.publisher.cityKaunas
dc.identifier.elaba2102383


Šio įrašo failai

Thumbnail
Thumbnail

Šis įrašas yra šioje (-se) kolekcijoje (-ose)

Rodyti trumpą aprašą