Rodyti trumpą aprašą

dc.contributor.authorGalinskaitė, Aistė
dc.contributor.authorGruškienė, Rūta
dc.contributor.authorKavleiskaja, Tatjana
dc.contributor.authorStanevičienė, Ramunė
dc.contributor.authorServienė, Elena
dc.contributor.authorSereikaitė, Jolanta
dc.date.accessioned2023-09-18T16:34:54Z
dc.date.available2023-09-18T16:34:54Z
dc.date.issued2023
dc.identifier.urihttps://etalpykla.vilniustech.lt/handle/123456789/115183
dc.format.extentp. 198-896
dc.format.mediumtekstas / txt
dc.language.isoeng
dc.source.urihttps://xxiieurofoodchem.com/book-of-abstract/
dc.titleNisin-loaded fucoidan particles: Preparation and characterization
dc.typeKonferencijos pranešimo santrauka / Conference presentation abstract
dcterms.references3
dc.type.pubtypeT2 - Konferencijos pranešimo tezės / Conference presentation abstract
dc.contributor.institutionVilniaus Gedimino technikos universitetas
dc.contributor.institutionVilniaus universitetas Vilniaus Gedimino technikos universitetas
dc.contributor.institutionGamtos tyrimų centras
dc.contributor.facultyFundamentinių mokslų fakultetas / Faculty of Fundamental Sciences
dc.contributor.departmentChemijos ir bioinžinerijos katedra / Department of Chemistry and Bioengineering
dc.subject.researchfieldT 005 - Chemijos inžinerija / Chemical engineering
dc.subject.researchfieldN 010 - Biologija / Biology
dc.subject.vgtuprioritizedfieldsFM0202 - Ląstelių ir jų biologiškai aktyvių komponentų tyrimai / Investigations on cells and their biologically active components
dc.subject.ltspecializationsL101 - Agroinovacijos ir maisto technologijos / Agro-innovation and food technologies
dc.subject.ennisin
dc.subject.enencapsulation
dc.subject.enfucoidan
dcterms.sourcetitleXXII Congress EuroFoodChem, June 14-16, 2023, Belgrade, Serbia : book of abstract
dc.publisher.nameSerbian Academy of Sciences and Arts
dc.publisher.cityBelgrad
dc.identifier.elaba169954537


Šio įrašo failai

FailaiDydisFormatasPeržiūra

Su šiuo įrašu susijusių failų nėra.

Šis įrašas yra šioje (-se) kolekcijoje (-ose)

Rodyti trumpą aprašą