Show simple item record

dc.contributor.authorBočkuvienė, Alma
dc.contributor.authorSereikaitė, Jolanta
dc.date.accessioned2023-09-18T16:53:48Z
dc.date.available2023-09-18T16:53:48Z
dc.date.issued2018
dc.identifier.urihttps://etalpykla.vilniustech.lt/handle/123456789/117882
dc.format.extentp. 240
dc.format.mediumtekstas / txt
dc.language.isoeng
dc.titleCharacterization and stability investigation of beta-carotene-chitooligosacharides complexes
dc.typeKitos konferencijų pranešimų santraukos / Other conference presentation abstracts
dcterms.references1
dc.type.pubtypeT3 - Kitos konferencijos pranešimo tezės / Other conference presentation abstracts
dc.contributor.institutionVilniaus Gedimino technikos universitetas
dc.contributor.facultyFundamentinių mokslų fakultetas / Faculty of Fundamental Sciences
dc.contributor.departmentChemijos ir bioinžinerijos katedra / Department of Chemistry and Bioengineering
dc.subject.researchfieldT 005 - Chemijos inžinerija / Chemical engineering
dc.subject.vgtuprioritizedfieldsFM0202 - Ląstelių ir jų biologiškai aktyvių komponentų tyrimai / Investigations on cells and their biologically active components
dc.subject.ltspecializationsL101 - Agroinovacijos ir maisto technologijos / Agro-innovation and food technologies
dc.subject.enbeta-carotene
dc.subject.encomplexation
dc.subject.enchitooligosacharides
dcterms.sourcetitle2nd International Conference on Food Bioactives & Health, September 2018, 26-28th, Lisbon(Portugal) : program and abstracts
dc.identifier.elaba33212164


Files in this item

FilesSizeFormatView

There are no files associated with this item.

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record