dc.contributor.author | Jasutienė, Ina | |
dc.contributor.author | Miliauskienė, Inga | |
dc.contributor.author | Vaičiekauskaitė, Deimantė | |
dc.contributor.author | Garmienė, Galina | |
dc.date.accessioned | 2023-09-18T17:42:35Z | |
dc.date.available | 2023-09-18T17:42:35Z | |
dc.date.issued | 2013 | |
dc.identifier.issn | 1392-0227 | |
dc.identifier.other | (BIS)KTU02-000051869 | |
dc.identifier.uri | https://etalpykla.vilniustech.lt/handle/123456789/125293 | |
dc.description.abstract | Paprastas ir patikimas atvirkščių fazių skysčių chromatografijos metodas buvo pritaikytas benzenkarboksirūgščiai nustatyti mėsos produktuose. [...] | lit |
dc.description.abstract | A csimple and reliable reverse phase liquid chromatography method was used for the evaluation of benzoic acid in meat products. [...] | eng |
dc.format.extent | p. 44-50 | |
dc.format.medium | tekstas / txt | |
dc.language.iso | lit | |
dc.relation.isreferencedby | CAB Abstracts | |
dc.relation.isreferencedby | Index Copernicus | |
dc.title | Benzenkarboksirūgšties nustatymas mėsos gaminiuose chromatografinu metodu | |
dc.type | Straipsnis kitoje DB / Article in other DB | |
dcterms.references | 15 | |
dc.type.pubtype | S3 - Straipsnis kitoje DB / Article in other DB | |
dc.contributor.institution | Kauno technologijos universitetas | |
dc.contributor.institution | Vilniaus Gedimino technikos universitetas | |
dc.subject.researchfield | T 005 - Chemijos inžinerija / Chemical engineering | |
dc.subject.lt | Benzenkarboksirūgštis | |
dc.subject.lt | Skysčių chromatografija | |
dc.subject.lt | Mėsos gaminiai | |
dc.subject.en | Benzoic acid | |
dc.subject.en | HPLC | |
dc.subject.en | Meat products | |
dcterms.sourcetitle | Maisto chemija ir technologija = Food chemistry and technology | |
dc.description.issue | Nr. 1 | |
dc.description.volume | t. 47 | |
dc.publisher.name | KTU Maisto institutas | |
dc.publisher.city | Kaunas | |
dc.identifier.elaba | 3314485 | |