Show simple item record

dc.contributor.authorJasutienė, Ina
dc.contributor.authorMiliauskienė, Inga
dc.contributor.authorVaičiekauskaitė, Deimantė
dc.contributor.authorGarmienė, Galina
dc.date.accessioned2023-09-18T17:42:35Z
dc.date.available2023-09-18T17:42:35Z
dc.date.issued2013
dc.identifier.issn1392-0227
dc.identifier.other(BIS)KTU02-000051869
dc.identifier.urihttps://etalpykla.vilniustech.lt/handle/123456789/125293
dc.description.abstractPaprastas ir patikimas atvirkščių fazių skysčių chromatografijos metodas buvo pritaikytas benzenkarboksirūgščiai nustatyti mėsos produktuose. [...]lit
dc.description.abstractA csimple and reliable reverse phase liquid chromatography method was used for the evaluation of benzoic acid in meat products. [...]eng
dc.format.extentp. 44-50
dc.format.mediumtekstas / txt
dc.language.isolit
dc.relation.isreferencedbyCAB Abstracts
dc.relation.isreferencedbyIndex Copernicus
dc.titleBenzenkarboksirūgšties nustatymas mėsos gaminiuose chromatografinu metodu
dc.typeStraipsnis kitoje DB / Article in other DB
dcterms.references15
dc.type.pubtypeS3 - Straipsnis kitoje DB / Article in other DB
dc.contributor.institutionKauno technologijos universitetas
dc.contributor.institutionVilniaus Gedimino technikos universitetas
dc.subject.researchfieldT 005 - Chemijos inžinerija / Chemical engineering
dc.subject.ltBenzenkarboksirūgštis
dc.subject.ltSkysčių chromatografija
dc.subject.ltMėsos gaminiai
dc.subject.enBenzoic acid
dc.subject.enHPLC
dc.subject.enMeat products
dcterms.sourcetitleMaisto chemija ir technologija = Food chemistry and technology
dc.description.issueNr. 1
dc.description.volumet. 47
dc.publisher.nameKTU Maisto institutas
dc.publisher.cityKaunas
dc.identifier.elaba3314485


Files in this item

FilesSizeFormatView

There are no files associated with this item.

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record