Show simple item record

dc.contributor.authorDrejeris, Rolandas
dc.date.accessioned2023-09-18T19:43:16Z
dc.date.available2023-09-18T19:43:16Z
dc.date.issued2006
dc.identifier.issn1392-5385
dc.identifier.other(BIS)VGT02-000013905
dc.identifier.urihttps://etalpykla.vilniustech.lt/handle/123456789/142582
dc.description.abstractAutorius savo moksliniame straipsnyje pateikia nuomonę apie dietinio maitinimo įstaigos gamybinio personalo poreikio planavimo vietą darbo su personalu sistemoje, remiantis tyrimų duomenimis, taip pat čia atskleidžiamas gamybinio personalo poreikio planavimo būtinumas bei išsamiai apibūdinami būtinumą sąlygojantys kiti gamybinio personalo poreikio planavimo aspektai ne pelno siekiančiose dietinio maitinimo įstaigose. Straipsnyje nagrinėjamas personalo poreikio planavimas keliais aspektais. Autorius plačiau nagrinėja klausimus apie gamybos personalo poreikio planavimo sampratą ir būtinumą, apie pareigybės ir personalo sampratų skirtumus, pagrindžia siūlomos personalo planavimo metodikos tinkamumą, išdėsto gamybos darbuotojų skaičiaus pagrindimo metodiką ne pelno siekiančiose dietinio maitinimo įstaigose, apibūdina gamybos personalo kvalifikaciją, pateikia rekomendacijas, kaip panaudoti gamybos darbuotojų gabumus ir sugebėjimus, pateikia kai kurias išvadas..lit
dc.description.abstractThe planning of manpower demand is of great necessity for the non-profit-making organizations of dietic catering. The article suggests methodology for planning personnel demand, which effectiveness was verified by different business and which was completely proved out. [...].eng
dc.format.extentp. 2-7
dc.format.mediumtekstas / txt
dc.language.isolit
dc.titleNe pelno siekiančio dietinio maitinimo įstaigos gamybos personalo poreikio planavimo būtinumas
dc.typeStraipsnis kitame recenzuotame leidinyje / Article in other peer-reviewed source
dcterms.references10
dc.type.pubtypeS4 - Straipsnis kitame recenzuotame leidinyje / Article in other peer-reviewed publication
dc.contributor.institutionVilniaus Gedimino technikos universitetas
dc.contributor.facultyVerslo vadybos fakultetas / Faculty of Business Management
dc.subject.researchfieldS 003 - Vadyba / Management
dc.subject.ltDietinio maitinimo įstaigos
dc.subject.ltPersonalo poreikio planavimas
dc.subject.ltGamybos darbuotojų skaičiaus pagrindimo metodika
dc.subject.ltKvalifikacijos kėlimas
dc.subject.ltNaujų patiekalų kūrimas
dcterms.sourcetitlePersonalo vadyba
dc.description.issueNr. 4(74)
dc.publisher.nameEkonomikos mokymo centras
dc.publisher.cityVilnius
dc.identifier.elaba3765756


Files in this item

FilesSizeFormatView

There are no files associated with this item.

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record