Rodyti trumpą aprašą

dc.contributor.authorUmbrasaitė, Jovita
dc.contributor.authorLukša, Juliana
dc.contributor.authorSereikaitė, Jolanta
dc.contributor.authorServienė, Elena
dc.date.accessioned2023-09-18T19:59:07Z
dc.date.available2023-09-18T19:59:07Z
dc.date.issued2019
dc.identifier.urihttps://etalpykla.vilniustech.lt/handle/123456789/145545
dc.format.extentp. 106-107
dc.format.mediumtekstas / txt
dc.language.isoeng
dc.titleIsolation, purification and characterization of Saccharomyces cerevisiae K2 toxin
dc.typeKonferencijos pranešimo santrauka / Conference presentation abstract
dcterms.references0
dc.type.pubtypeT2 - Konferencijos pranešimo tezės / Conference presentation abstract
dc.contributor.institutionVilniaus Gedimino technikos universitetas
dc.contributor.institutionGamtos tyrimų centras
dc.contributor.institutionGamtos tyrimų centras Vilniaus Gedimino technikos universitetas
dc.contributor.facultyFundamentinių mokslų fakultetas / Faculty of Fundamental Sciences
dc.contributor.departmentChemijos ir bioinžinerijos katedra / Department of Chemistry and Bioengineering
dc.subject.researchfieldN 010 - Biologija / Biology
dc.subject.researchfieldT 005 - Chemijos inžinerija / Chemical engineering
dc.subject.vgtuprioritizedfieldsFM0202 - Ląstelių ir jų biologiškai aktyvių komponentų tyrimai / Investigations on cells and their biologically active components
dc.subject.ltspecializationsL101 - Agroinovacijos ir maisto technologijos / Agro-innovation and food technologies
dc.subject.enkiller yeasts
dc.subject.enK2 toxin
dc.subject.enSaccharomyces cerevisiae
dcterms.sourcetitleFEBS3+ conference of Latvian, Lithuanian and Estonian biochemical societies : abstract book : Riga, Latvia, 17-19 June 2019 / Organizers: Kaspars Tärs, Tiit Lukk, Daumantas Matulis, Zane Kalniņa, Nils Rostoks
dc.publisher.nameUniversity of Latvia Press
dc.publisher.cityRiga
dc.identifier.elaba47503350


Šio įrašo failai

FailaiDydisFormatasPeržiūra

Su šiuo įrašu susijusių failų nėra.

Šis įrašas yra šioje (-se) kolekcijoje (-ose)

Rodyti trumpą aprašą