• Lietuvių
    • English
  • Lietuvių 
    • Lietuvių
    • English
  • Prisijungti
Peržiūrėti įrašą 
  •   DSpace pagrindinis
  • Mokslinės publikacijos (PDB) / Scientific publications (PDB)
  • Konferencijų publikacijos / Conference Publications
  • Konferencijų pranešimų santraukos / Conference and Meeting Abstracts
  • Peržiūrėti įrašą
  •   DSpace pagrindinis
  • Mokslinės publikacijos (PDB) / Scientific publications (PDB)
  • Konferencijų publikacijos / Conference Publications
  • Konferencijų pranešimų santraukos / Conference and Meeting Abstracts
  • Peržiūrėti įrašą
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

New nisin-ulvan particles: loading efficiency

Thumbnail
Data
2020
Autorius
Kodytė, Edita
Gruškienė, Rūta
Sereikaitė, Jolanta
Metaduomenys
Rodyti detalų aprašą
Santrauka
Nisin is the most popular antimicrobial peptide which has been used in the food sector for improving food safety [1]. It exhibits a wide spectrum antimicrobial activity against Gram-positive bacteria and is produced by Lactococcus lactis subsp. lactis. Nisin is a cationic peptide composed of 34 amino acid residues.
Paskelbimo data (metai)
2020
URI
https://etalpykla.vilniustech.lt/handle/123456789/150329
Kolekcijos
  • Konferencijų pranešimų santraukos / Conference and Meeting Abstracts [3431]

 

 

Naršyti

Visame DSpaceRinkiniai ir kolekcijosPagal išleidimo datąAutoriaiAntraštėsTemos / Reikšminiai žodžiai InstitucijaFakultetasKatedra / institutasTipasŠaltinisLeidėjasTipas (PDB/ETD)Mokslo sritisStudijų kryptisVILNIUS TECH mokslinių tyrimų prioritetinės kryptys ir tematikosLietuvos sumanios specializacijosŠi kolekcijaPagal išleidimo datąAutoriaiAntraštėsTemos / Reikšminiai žodžiai InstitucijaFakultetasKatedra / institutasTipasŠaltinisLeidėjasTipas (PDB/ETD)Mokslo sritisStudijų kryptisVILNIUS TECH mokslinių tyrimų prioritetinės kryptys ir tematikosLietuvos sumanios specializacijos

Asmeninė paskyra

PrisijungtiRegistruotis