Rodyti trumpą aprašą

dc.contributor.authorKodytė, Edita
dc.contributor.authorGruškienė, Rūta
dc.contributor.authorSereikaitė, Jolanta
dc.date.accessioned2023-09-18T20:29:20Z
dc.date.available2023-09-18T20:29:20Z
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://etalpykla.vilniustech.lt/handle/123456789/150329
dc.description.abstractNisin is the most popular antimicrobial peptide which has been used in the food sector for improving food safety [1]. It exhibits a wide spectrum antimicrobial activity against Gram-positive bacteria and is produced by Lactococcus lactis subsp. lactis. Nisin is a cationic peptide composed of 34 amino acid residues.eng
dc.format.extentp. 441
dc.format.mediumtekstas / txt
dc.language.isoeng
dc.source.urihttp://www.openreadings.eu/wp-content/uploads/2020/04/knyga20N.pdf
dc.source.urihttp://www.openreadings.eu/archive/
dc.titleNew nisin-ulvan particles: loading efficiency
dc.typeKonferencijos pranešimo santrauka / Conference presentation abstract
dcterms.references3
dc.type.pubtypeT2 - Konferencijos pranešimo tezės / Conference presentation abstract
dc.contributor.institutionVilniaus Gedimino technikos universitetas
dc.contributor.facultyFundamentinių mokslų fakultetas / Faculty of Fundamental Sciences
dc.contributor.departmentChemijos ir bioinžinerijos katedra / Department of Chemistry and Bioengineering
dc.subject.researchfieldT 005 - Chemijos inžinerija / Chemical engineering
dc.subject.vgtuprioritizedfieldsFM0202 - Ląstelių ir jų biologiškai aktyvių komponentų tyrimai / Investigations on cells and their biologically active components
dc.subject.ltspecializationsL101 - Agroinovacijos ir maisto technologijos / Agro-innovation and food technologies
dc.subject.ennisin
dc.subject.enulvan
dc.subject.enloading efficiency
dcterms.sourcetitleOpen readings 2020. 63rd international conference for students of physics and natural sciences, March 17-20, Vilnius, Lithuania: abstract book
dc.publisher.nameVilnius University
dc.publisher.cityVilnius
dc.identifier.elaba63448481


Šio įrašo failai

FailaiDydisFormatasPeržiūra

Su šiuo įrašu susijusių failų nėra.

Šis įrašas yra šioje (-se) kolekcijoje (-ose)

Rodyti trumpą aprašą