Show simple item record

dc.rights.licenseKūrybinių bendrijų licencija / Creative Commons licenceen_US
dc.contributor.authorDainytė, Gintarė
dc.contributor.authorKorsakienė, Renata
dc.date.accessioned2025-01-06T11:51:20Z
dc.date.available2025-01-06T11:51:20Z
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://etalpykla.vilniustech.lt/handle/123456789/156240
dc.description.abstractAnalizuojant lojalumo poveikį, pastebima, kad lojalūs klientai padeda verslo įmonėms sutaupyti. Todėl įmonėms vis svarbiau turėti lojalių klientų, kurie norėtų įsigyti prekių ne kartą, o informacija ir nuomone apie patirtį dalintųsi su kitais. Straipsnyje pristatytos įvairių autorių nuomonės apie lojalumą ir pateikti orientacijos į klientą skirtumai. Tai pat aptarta veiksnių, veikiančių lojalumą, svarba. Atlikus literatūros analizę, išskirti klientų tipai. Tokia informacija leidžia taikyti atitinkamus planus skirtingoms klientų grupėms. Tyrime dalyvavę kompetetingi ekspertai pateikė savo vertinimus, kurie toliau buvo analizuojami. SAW metodo pagalba, nustatyta, kuris iš pasiūlymų įmonės ir kliento santykių gerinimui būtų geriausias. Remiantis pateiktais ekspertų vertinimais, rekomenduojama atsižvelgti į technologinius pokyčius.en_US
dc.description.abstractAnalyzing the impact of loyalty, it is observed that loyal customers help businesses save costs. Therefore, it is increasingly important for companies to have loyal customers who would like to purchase goods more than once and share information and opinions about their experiences with others. The article presents the opinions of various authors about loyalty and presents the differences in customer orientation. The importance of factors affecting loyalty was also discussed. After the literature analysis, the types of clients were distinguished. Such information allows to develop appropriate plans to different customer groups. The competent experts who participated in the study provided their assessments, which were further analyzed. With the help of the SAW method, it was determined which of the suggestions for the improvement of the customer relationship management would be the best. Based on the expert assessments, it is recommended to take into account technological changes.en_US
dc.format.extent7 p.en_US
dc.format.mediumTekstas / Texten_US
dc.language.isolten_US
dc.relation.urihttps://etalpykla.vilniustech.lt/handle/123456789/156166en_US
dc.rightsAttribution 4.0 International*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by/4.0/*
dc.source.urihttp://jmk.vvf.vgtu.lt/index.php/Verslas/2020/paper/view/626en_US
dc.subjectrinkodaraen_US
dc.subjectmarketingasen_US
dc.subjectlojalumasen_US
dc.subjectrezultatyvumasen_US
dc.subjectpajamosen_US
dc.subjectkonkurencijaen_US
dc.subjectmarketingen_US
dc.subjectloyaltyen_US
dc.subjectperformanceen_US
dc.subjectrevenueen_US
dc.subjectcompetitionen_US
dc.titleVartotojų lojalumo svarba įmonės veiklaien_US
dc.title.alternativeImportance of consumer loyalty for the companyen_US
dc.typeKonferencijos publikacija / Conference paperen_US
dcterms.accessRightsLaisvai prieinamas / Openly availableen_US
dcterms.accrualMethodRankinis pateikimas / Manual submissionen_US
dcterms.alternativeActualities of organizational development managementen_US
dcterms.issued2020-02-13
dcterms.licenseCC BYen_US
dcterms.references11en_US
dc.description.versionTaip / Yesen_US
dc.contributor.institutionVilniaus Gedimino technikos universitetasen_US
dc.contributor.institutionVilnius Gediminas Technical Universityen_US
dc.contributor.facultyVerslo vadybos fakultetas / Faculty of Business Managementen_US
dc.contributor.departmentVadybos katedra / Department of Managementen_US
dcterms.sourcetitleEkonomika ir vadyba: 23-osios jaunųjų mokslininkų konferencijos „Mokslas – Lietuvos ateitis“ teminė konferencija / Economics and Management: Proceedings of the 23rd Conference for Junior Researchers "Science - Future of Lithuania"en_US
dc.identifier.eisbn9786094762239en_US
dc.identifier.eissn2029-7149en_US
dc.publisher.nameVilnius Gediminas Technical Universityen_US
dc.publisher.nameVilnius Gediminas Technical Universityen_US
dc.publisher.countryLithuaniaen_US
dc.publisher.countryLietuvaen_US
dc.publisher.cityVilniusen_US
dc.identifier.doihttps://doi.org/10.3846/vvf.2020.004en_US


Files in this item

Thumbnail
Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Kūrybinių bendrijų licencija / Creative Commons licence
Except where otherwise noted, this item's license is described as Kūrybinių bendrijų licencija / Creative Commons licence